Pavel Dvořák rezignoval

1. dubna 2012
Aktuální zpráva! Předseda rady ČTÚ Pavel Dvořák před několika minutami oznámil rezignaci na svou funkci! Mimořádná tisková konference se koná dnes ve 14 hod v budově ČTÚ. Sleduj aktuální vývoj situace!

Oživeno 
11:37 Podle neoficiálního zdroje se ministr Kuba na zítřejší tiskové konferenci chystá oznámit návrh vládě na okamžité odvolání dalších 2 členů rady ČTÚ. Na pozici předsedy rady má být navržen Ondřej Malý, jediný zaručeně nezkorumpovaný člen rady.

11:22 Tisková mluvčí MPO Veronika Forejtová před chvílí oznámila pondělní tiskovou konferenci ministra průmyslu a obchodu Martina Kuby: "Čas konání bude upřesněn poté, co se ministr Kuba seznámí s obsahem nahrávek."

11:06 Hany Farghali, tiskový mluvčí Telefónica O2 uvedl: "Je to událost zcela mimořádného významu, ovlivňující naše další podnikání v České republice. Vedení skupiny Telefónica Europe se znovu bude zabývat otázkou prodeje českých aktivit."

10:53 Podařilo se nám získat vyjádření tiskové mluvčí T-Mobile Martiny Kemrové: "Rezignace pana předsedy Dvořáka nás velmi znepokojuje. Jeho rezignace vážně ohrožuje zdárný průběh aukce kmitočtů, do kterého naše společnost investovala nemalé prostředky."

10:42: Snažili jsme se Pavla Dvořáka dovolat, ale nebere ani jeden ze svých 3 telefonů a před chvílí je všechny vypnul. Patrně jediným, komu se podařilo získat vyjádření pana předsedy, je tak redaktor mobilmania.cz Aleš Pospíšil, kterému na SMS dotaz v 10:30 přišla strohá odpověď: "Já se na to můžu vys..."

10:28: Podle jednoho zdroje unikly nahrávky telefonních hovorů, které dokazují korupční jednání ve prospěch oligopolního tria operátorů.
Štítky:
  1. Anonymní

    To je asi Apríl, co?

  2. Určitě. 1/ Je to tak dobrá zpráva, že to ani nemůže být pravda. 2/ Nikde jinde než tady na blogpostu se otom nepíše... :(

  3. je to až moc dobrá zpráva, aby to byla pravda...

  4. Anonymní

    JJ skoda ze je to vazne april
    S tak dobrymi zpravami by se nemelo zertovat.
    Tohle sem od blogpostu ktery se zabyva drahhymi cenami a snad stoji nanasi strane si takto delat srandu