T-Mobile - výsměch zákazníkům

19. dubna 2012
T-Mobile dnes představil nové tarify. Redaktoři odborných médií je nehodnotí, zato zákazníci v diskuzích se shodnou. Nové tarify jsou výsměchem zákazníkům. Za 30 min volání, 30 SMS a 20 MB dat chce český T-Mobile akčních 273 Kč! Pro srovnání: francouzský Free chce za 60 min, 60 SMS bez dat pouhých 50 Kč!

Jan Láska - T-Mobile a nové tarify S námi. Mají povinný internet
Adam Pospíšil - Nové „neomezené“ tarify T-Mobilu přidávají internet zdarma

Jako zcela neuvěřitelná fraška se ve světle reklamní kampaně T-Mobile prezentující rychlost 42 Mbit/s jeví objem dat v nových tarifech. 20 MB ti při rychlosti 42 Mbit/s vystačí na 5 vteřin!!! Ano, čteš správně, 5 vteřin. A zbývající měsíc pojedeš na nejrychlejší síti šnečí rychlostí 16 kbit/s. 


Mimochodem, 16 kbit/s dosahoval modem USRobotics už v roce 1992. To je před 20 lety!
A dnes tomu T-Mobile říká nejrychlejší síť! :-)
Štítky:
  1. Anonymní

    TMO má rychlost po vyčerpání FUP 64 kbps nikoli 16. Ale i tak je to naprosto skandální nabídka - skoro to vypadá jako testovací balonek (podobně jako u nedávného Vodafonského pokusu o "death FUP")

  2. Anonymní

    Má 16kbps. Respektive alespoň včera to měl na webu uvedeno, když jsem měnil ženě internet tarif.

  3. Anonymní

    Souhlasím s tím, že taková nabídka je skutečným výsměchem, nicméně tvrdit, že 20 MB dat člověku vydrží jen pět sekund a zbytek měsíce bude připojení šnečí je samozřejmě nesmysl. Platí jen v případě, že by člověk stahoval soubor nejméně o takovém objemu. Pokud bude pouze brouzdat po internetu, facebooku či psát si přes Skype, vydrží mu těch 20 MB i při rychlosti 42 Mbit/s mnohem déle.

  4. Anonymní

    Těch 42 Mb/s je ale dostupných jen u Internet na cesty Premium a Internet v mobilu Premium. U těch nových tarifů 2v1 bude maximem 7,2 Mb/s.

  5. Anonymní, podle webu T-Mobile:
    http://www.t-mobile.cz/web/cz/residential/internet/pripojeni-k-internetu/internet-v-mobilu
    sekce Porovnání tarifů podle technických parametrů, je to 16 kbit/s.

  6. Anonymní

    Máte pravdu všichni, napůl. U internetu v mobilu má rychlost po vyčerpání 16 kbps, u tarifů pro připojení k internetu je to 64 kbps.
    A k tomu 42 Mb/s: Taky špatně, je to k Premium Internetu i k Premium Internetu v mobilu, ostatní nemají 7,2 ale 10,8.
    Jinak nabídka je trapas.

  7. Nejde o rychlost samozřejmě ale princip...20MB....i kdybych se omezoval.....do hodiny je pryč :-)

  8. Anonymní, dík za doplnění. Ukazuje to, jak naprosto nesmyslné to všechno je. Normální zákazník není schopen rozlišit co je "Internet v mobilu" a co "Internet na cesty" nebo kdoví co ještě. V civilizovaném světě se prosazuje poměrně jednoduchý přístup: data se měří na GB, používej je jak chceš, max. rychlost je tolik a tolik. U nás rozškatulkování mate zákazníky, vytváří prostor jak prodat menší objemy podstatně dráž. Jedním slovem - zlodějna.

  9. Tomik

    http://img.ihned.cz/attachment.php/780/38444780/t3458BCE7HJKjk6PQbdghqrxy1TU9Rmn/Tarify_T-Mobile.JPG

    Jak je to s tím 390 u paušálu ? Já to pochopil tak, že 273 platí pouze studenti se smlouvou, co jsem četl na ihned.