Operátoři - přeborníci na blbosti

27. září 2012
Dnes o půlnoci se začne prodávat nový iPhone 5. Taková událost není každý den a tak se naši operátoři snaží příležitost náležitě využít. Cenovou válku ale čekejme, cenou se v Česku nebojuje. Naopak na blbosti má marketing operátorů peněz víc než dost.

T-Mobile začal T-Runem. O co jde? T-Mobile najal parkourové běžce, které bylo třeba chytit. Výhrou za pouhý dotyk běžce byl iPhone 5. Celkem mají rozdat 60 telefonů, k tomu náklady na webovou stránku, facebookovou stránku, náklady na běžce a zdokumentování honu na běžce.

Vodafone vyhlásil akci pro nakupující oděné do černé a bílé. Takoví dostanou v prodejně Vodafone o půlnoci slevu 1.000 Kč na pořízení iPhone 5. Kolik takových telefonů bude k dispozici oznámeno nebylo.


A znovu T-Mobile. Slibuje slevu 500 - 1.500 Kč těm, kteří přijdou dnes v noci do prodejny na Národní třídě v Praze oblečení v havajském stylu a upíší se ďáblu T-Mobile. Doporučují se květovaná košile, ukulele, surfařské prkno, neopren, věnec květin na krk, podprsenka z kokosu, sukýnka z trávy.

Z toho je vidět, co si o nás operátoři myslí. Příště budeme soutěžit, kdo déle vydrží stát na jedné noze nebo kdo bude lépe aportovat zaměstnancům operátora.
Štítky: ,
  1. Anonymní

    Je to fakt smutne..., ale me to opravdu dovadi k usmevu. Jestli nekdy prijde do Ceska LTE, tak lidi budou telefonovat vyhradne po internetu. GSM nema zadnou budoucnost. Uz dnes telefonuji pres internet na mobil za jednu kacku za minutu a to s uctovanim 1+1. Od noveho roku ma CTU dale snizovat terminacni poplatky. Uz i jeden VoIP operator naznacil, ze budeme volat za 0.50 Kc, coz je nadhera.