tele.ring: tarif snů

20. září 2012
1.000 min volání, 1.000 SMS a 2 GB dat (!!!) ti dá rakouský tele.ring za neuvěřitelných 200 Kč. A navíc ti za každých neprotelefonovaných 100 min vrátí 5 Kč. Schválně se podívej na weby našich operátorů, co dostaneš za 200 Kč!


Geld zurück für nicht verbrauchte Minuten

Ani jeden český operátor nenabízí běžný tarif do 200 Kč. Blíží se pouze T-Mobile, který za 273 Kč dává směšných 30 min volání, 30 SMS a 0,02 GB dat. Rakušák tak za méně peněz dostane 33x více minut, 33x více SMS a 100x více dat! Navíc, v Rakousku bez úvazku, u T-Mobile úvazek na 24 měsíců.

A pro šťouraly - aktivační poplatek 0 Kč, roční servisní poplatek 250 Kč.
Štítky:
  1. Anonymní

    A čemu se divíte? Vždyť u nás máme (na rozdíl od Rakouska) propojené politiky v těchto (pro ně) zajímavých institucích a tak je jakákoliv snaha a volání po změně slušnou cestou pravděpodobně marná. Kdyby tady byla reálná snaha s operátory zatočit, stalo se tak už dávno. Bohužel to není jen situace kolem mobilních operátorů, je to realita celého našeho politicko-ekonomického systému. Fuj, hanba nám prostým hloupým mlčícím, vezměmě už konečně do rukou vidle a vyházejme ty bařtipány z okna ven i s jejich kamarádama z těchto firem!

  2. Mohu mlčet, mohu kříčet, ale nic z toho stejně není. Jako házet hrách na stěnu, oni si stejně nenechají svoji dojnoukrávu vzít.

    To co udělat mohu, je nekupovat jejich předražené služby. Operátor nevydělá, stát nevydělá protože zdanit nulu nemůže, i kdyby DPH bylo kdoví jaké. Takže až se politici zase budou divit, proč neutrácíme, tak odpověď jim je: "Nemáme za co, nesmyslně drahé služby a zboží, které neodpovídá kvalitou ani cenou k našim platům, ani běžnému trhu, kupovat nebudeme."

  3. "stát nevydělá protože zdanit nulu nemůže, i kdyby DPH bylo kdoví jaké." - a to se pletete, stát např. má snahu požadovat daň v případě, že prodáváte auto dřív, než za rok od jeho nákupu. Že ztratilo na hodnotě a vy prodáváte se ztrátou ? Nezájem. Samozřejmě dobrovolně se k této dani z příjmu málokdo přizná, ale už její existence je zvrhlost.