O2: operátorské chucpe v plné parádě

9. listopadu 2012
Spotřebitelský časopis dTest, autor nejlepšího srovnávače tarifů na trhu, upozornil na tiché zdražení tarifů O2  až o neuvěřitelných 46%! A nebylo by to O2, kdyby dražší tarify nenabízelo jako neodolatelné za "zvýhodněnou vánoční cenu".

dtest.cz - Zvýhodněné volání podle O2? Až o 46 % vyšší cena!
mediafax.cz - DTest: Zvýhodněné volání u O2 je až o 46 procent dražší
tyden.cz - dTest: Operátoři klamou před Vánocemi "výhodnými" tarify



Výběr z přehledu vypracovaného časopisem dTest. 

Mimochodem, tato služba zákazníkům se neustále lepší. Občanské sdružení TEST, které časopis dTest i stejnojmenný web vydává, podle tiskové zprávy již podalo podnět ČTÚ. A to je přesně to, co operátoři potřebují nejvíc. Veřejnou kontrolu odhodlanou s jejich nekalým jednáním neustále bojovat.

Držet dTestu palce ale nestačí. Chceš-li dTest podpořit, objednej si předplatné. Škoda jen, že autoři dosud internetové komunitě nenabídli zvýhodněnou variantu např. ročního předplatného pouze s přístupem na web. Ale třeba to vychytají, stejně jako chyby s automatickou detekcí mobilního prohlížeče a zobrazováním mobilní verze webu.

O2 tleskáme. Zdražení prezentované jako výhodné vánoční ceny!
Operátorské chucpe v plné parádě.
Štítky:
  1. Anonymní

    Ne, že bych se chtěl operátorů zastávat, ale nějak jsem tomu neporozuměl. Vždyť stále nabízejí Neon S za 450,- což je levnější než 650,- jak je uváděno v tabulce. Podle mého ta tabulka neukazuje co přesně srovnává.