Polský T-Mobile ti dá 20x více dat!

7. ledna 2013
2 GB dat za 120 Kč. To je nabídka polského T-Mobile. A co ti dá český T-Mobile? Za 140 Kč dostaneš 0,1 GB dat, tj. 1/20! Taková je realita českého mobilního trhu.


Internet mobilny vs. Tarify a ceny

Polský T-Mobile navíc českému ukazuje cestu. Nabízí totiž data s USB modemem, pouze SIM, s netbookem či laptopem (Internet mobilny). Náš T-Mobile nadále setrvává na nesmyslném dělení na Internet v mobilu a V noteboku a tabletu (odkaz). Najít, kde můžeš objednat SIMku do svého zařízení je úkol pro detektiva.

A přestože stránky byly editovány, slibovanou cenu 377,37 Kč za 3 GB dat měsíčně v shopu nedostaneš. Proklikem do shopu se všechny nabízené ceny (i ceny 188,30 Kč - k hlasovému tarifu nad 600 Kč, 256,37 Kč - k hlasovému tarifu pod 600 Kč) prostě ztratí a shop ukazuje už jen podstatně dražší tarify. Milióny korun údajně vydané na změny cen v souvislosti se změnou DPH tak T-Mobile doslova vyhodil z okna.

Doplněno 23:20: Pod postem na Facebooku se rozvinula krásná diskuze se zaměstnancem T-Mobile, která skončila předvídatelným způsobem. Michal Daněk, poté co zákazníkům vynadal do chorých mozků a nám hňupů, se projevil jako opravdový hrdina a své příspěvky smazal. Pro zkvalitnění služeb pracovníků T-Mobile jsme diskuzi zaznamenali.


Poznámka: 4. diskuzní příspěvek byl Facebookem označen jako spam a jeho autorem není Michal Daněk.
Štítky: ,