Předplacená data v Polsku

20. ledna 2013
I polský T-Mobile má předplacenku na data. Za 150 Kč dostaneš 2 GB dat a kredit 150 Kč ti zůstane na volání, SMS či data. Ale hlavně, 2 GB nejsou časově omezeny! Karta je aktivní rok od poslední operace - použití dat, volání či dokonce jen přijaté SMS !!!

Internet na kartę

Zajímavé jsou i odměny za dobití. Dobiješ 150 až 299 Kč, dostaneš 2 GB dat. Dobiješ za 300 Kč a víc a dostaneš 4,5 GB dat. V praxi bez časového omezení!

O podobné nabídce na rakouském trhu má virtuál tele.ring vlastněný rakouským T-Mobile - Fér data na předplacence. Obdobná nabídka pro občasné, ale v případě potřeby i intenzivní použití, na českém trhu chybí. Blíží se jí pouze Předplacený internet s tarifem Twist Online, byť cena 400 Kč/1 GB není nejlepší a nevyužitý kredit po 12 měsících propadá. Platnost karty prodlouží pouze další dobití.

A navíc, tarif  je ale na webu T-Mobile obtížně k nalezení. Markeťáci si totiž naběhli na vidle vlastního stupidního dělení na Internet v mobilu Notebook a tablet a nabídku zařadili tam, kde ji obyčejný člověk nehledá a nenajde.
Štítky: ,