Bída nabídky telefonů u T-Mobile

28. dubna 2013
Dnes srovnáme nabídku telefonů u T-Mobile ve třech zemích. Pro porovnání jsme vybrali značku Samsung a zajímal nás především nedávno představený model S4. Výsledek ale vyrazí dech i otrlým.


Britský T-Mobile nabízí modely Galaxy S4, Galaxy SIII, Galaxy SIII mini, Galaxy Note II, Galaxy Ace 2, Galaxy Mini 2, Galaxy Xcover a Solid Xcover. U tří z nabízených modelů operátor upozorňuje, že jsou vybaveny LTE.

Německý T-Mobile jde ještě dál. V nabídce najdeš i model Galaxy SII plus, Star 3, Galaxy Ace, E1190, B2710, Chat, Galaxy Note a Galaxy Y. U tří modelů pak operátor upozorňuje na vybavení LTE.




Bezkonkurenčně nejhorší nabídku telefonů Samsung má český T-Mobile. Slabý výběr smartfounů, mezi kterými chybí novinka Galaxy S4, doplňuje poměrně široký výběr zastaralých modelů, které už v Británii nebo Německu nekoupíš. Opeátor navíc nezaregistroval existenci LTE verze a jako jediný nemá potřebu tento fakt v parametrech telefonu byť jen jmenovat, natož pak na stránce s nabídkou vytvořit LTE filtr.

Až ti tvůj operátor bude tvrdit, jaký je tahoun technologického pokroku, můžeš se mu s klidným srdcem vysmát. Česko nadále funguje jako země, ve které se doprodávají jinde již neprodejné staré modely. A neplatí to jen o sportovním vybavení a elektronice, ale také o mobilních telefonech v nadíbce operátorů.


Štítky: , ,