Polsko se stává rájem telefonistů

14. dubna 2012
Polský Plus nabízí neomezené volání a SMS/MMS za 474 Kč. Počet operátorů s touto nabídkou se tak rozrostl na tři z celkových čtyř. Tak blahodárně působí na ceny konkurence... A to není všechno. 300 MB dat můžeš mít navíc za 42 Kč. Jak dlouho ještě budou státní úředníci nečinně přihlížet nestoudnému okrádání českých spotřebitelů?

No Limit v Plus
Štítky:
  1. Anonymní

    Do tý doby dokud budou brát ÚPLATKY od operátorů za to, že maj zavřený oči.

  2. Anonymní

    "Jak dlouho ještě budou státní úředníci nečinně přihlížet nestoudnému okrádání českých spotřebitelů?" -> Myslím, že právě díky státnímu úředníku, tady máme takový stav jako dnes. Byla to právě regulace trhu, která zapříčinila tichý kartel třech GSM operátorů. Už teda prosím žádné regulace a nechte pracovat trh a konkurenci.

  3. Anonymní, doporučujeme přečíst si tohle povídání http://predrazenevolani.blogspot.com/2012/03/odhodla-se-ctu-k-revizi-frekvenci.html
    Hned v prvním odstavci je odkaz na článek Aleše Pospíšila, kde je poměrně polopatě vysvětleno, co je to frekvenční spektrum a jakým způsobem se licencuje. V mobilních službách nelze mít neomezený počet konkurenčních společností a nezle fungovat bez základní regulace.