T-Mobile: polské vs. české neomezené volání

4. dubna 2012
Netrvalo ani pár dní a pro našince fantastické ceny se začaly šířit. Polský T-Mobile ti dá neomezené volání do všech sítí a neomezené SMS se smlouvou na 12 měsíců za 474 Kč! Český T-Mobile chce za neomezené volání se závazkem na 24 měsíců 3.990 Kč!

Dvojnásobný úvazek a to ještě SMS nejsou v ceně! Zaplatíš 1,50 Kč za každou. Se 3.000 SMS tak český zákazník zaplatí 8.490 Kč! A to je 18x víc než u polského TM !!! Nelíbí?


Pro šťouraly: šaškárnu v podobě snížení ceny při objednávce v eshopu na 2.793 Kč na první tři měsíce odmítáme brát v potaz. Ta směšná sleva jen dokazuje, co si T-Mobile myslí o svých zákaznících.
Štítky:
  1. Tim

    Uz s tim musime neco udelat!!

  2. Anonymní

    Co takhle stížnost u Evropské komise? Na CTU a oligolní postavení operátoru, ktere vyustilo až ke vzniku kartelu.

  3. Tohoto se u nás ještě několik let nedočkáme...

  4. Jaroslav Kovář

    A kde si chcete stěžovat? Kdyby český národ byl trochu chytřejší a přestal by dočasně využívat jejich služby, museli by jít s cenou dolů. Je to podobné, jako např. s cenama v obchodech - promiňte mi ten výraz - dlouhé fronty stojících debilů...Proč? Náš národ není schopen se jednotně domluvit a prostě určité věci nenakupovat po určitou dobu. V tomto případě by totiž naši "vyčůraní obchodníci" museli chtě nechtě jít s cenou dolů. To samé je s pohonnýma hmotama atd. Proč to tak umí udělat např. Němci a hloupí Češi ne? Jsme celému světu k smíchu, odshora až dolů. Jaroslav Kovář, Ostrava

  5. Jaroslave, nikde jinde v Evropě uživatelé nemuseli přestat dočasně využívat služby operátorů a přece mají dobré ceny. Že by to nebylo tak jak říkáš?

  6. Anonymní

    to je hnus, velebnosti