O2 potvrdil předražené volání

16. června 2012
Fantastický kousek se podařil O2 při představení nových roamingových tarifů. Ze zahraničí mohou zákazníci volat za 3,90 Kč. Přitom ti samí doma platí v tarifu Zero 6 Kč, Neon S 5,60 Kč, Neon M 5 Kč, Neon L 5 Kč a Neon L+ 4 Kč za minutu volání!

O2 Volání bez hranic: z EU levněji než doma

Jaké to bude mít následky?
Nová situace zcela nepochybně změní chování spotřebitelů v pohraničí. Před každým hovorem se teď vyplatí změnit nastavení telefonu a vybrat zahraniční síť. Majitelé tarifu Zero ušetří fantastických 35% ceny za minutu! A po skončení hovoru opět přepnou na mateřskou síť, aby neplatili za příchozí hovor.

Nově vzniklé situace už se údajně chopila parta programátorů a připravuje aplikaci pro mobilní telefony, která před započetím hovoru automaticky najde a připojí telefon do zahraniční sítě a po skončení hovoru opět přepojí telefon do domácí sítě. Předpokládá se obrovský zájem.

Je ještě potřeba dalších důkazů, že volání je v Česku předražené?
  1. Anonymní

    ja nevim... ja nejsem technik.... nevim co si lidi stezujou....


    ja mam u O2 tak sakra dobry tarif, ze ani konkurence me neprethla (rozumej nenabidla levneji sluzby) lepsi nabidkou - a ze nmabidnou cokoliv aby si te pritahli....

    no ale abych se vratil... k technickemu problemu... nebude trochu slozite sehnat v praze treba rakousky signal? nebo v brne polsky?

  2. Anonymní

    ps: nejsem u nahanecu, nejsem napsany pod soukromou firmou, proste jsem si jen domluvil tarif... a prevedl spolecne celou rodinu a nektere blizke pribuzne...

    takze neni O2 zloun, ale vy jste lenosi...


    mimochodem, dejte pls link na tu aplikaci... at je videt jestli existuje.... pani chytraci...



    a jak je to s tim pokrytim signalu... nekdo mi to vysvetlete...

  3. Anonymní

    Jde videt ze tady pan anonymni ma problemy s pochopenim psaneho textu, jak je vyse zmineno tyka se to lidi v pohranici a na te aplikaci se teprve pracuje ;)

  4. Anonymní

    ty jsi kus vola,ten vetsi kus...

  5. Anonymní

    Vy jste asi ironii kterou mel pan anonymvul na mysli nepochopili....


    a jestli pohranici... to si mozna uzije tak deset vesnic... co maji 3310... takze si asi nekoupi app za App store za 50§ aby usetrili........

  6. Anonymní

    Chapete vubec pojem pohranici? A proc by mel kupovat z app? To si myslite ze kazdy pouziva iphone? :) Takovou aplikaci pro Android zvladne kazdy prumerny programator a pro windows mobile sem vzdycky sehnal zadarmo cokoliv sem potreboval to jen ovce se nechaji strihat :)

  7. Anonymní

    A není tam náhodou něco jako 50ti korunovej propojovací poplatek?Někde to psali to by se to pak samozřejmě těžko vyplatilo

  8. Anonymní

    50 korun je jen mimo EU