T-Mobile: polská vs. česká data

1. července 2012
Polský T-Mobile ti dá 2 GB dat za 119 Kč. Český T-Mobile chce za 3 GB dat 479 Kč. 1 GB tak v Polsku stojí 60 Kč a u nás 160 Kč! To je téměř 3x tolik!!! Navíc, polák za 55 Kč navíc získá neomezené stahování  dat od 0:00 do 9:00.

 Internet mobilny vs. Tarify a ceny

Oba tarify jsou s ročním úvazkem, ale Polák může využít rychlosti až 42 Mbit/s, našinec se musí spokojit s rychlostí max. 3,6 Mbit/s (i když e-shop uvádí 10,8 Mbit/s, ale e-shop už v následujícím kroku padá, takže kdo ví, jak to je...).
Štítky: ,
  1. Marek

    To je celkem jasný, poláků je 40 miliónů, tak tam se to operátorům vyplatí nabízet, nás je 10 miliónů, proto i z toho důvodu máme vyšší tarify

  2. Anonymní

    to neni kvuli tomu ,ale nenazranosti našich poskytovatelu služeb.. v T-mobile kdyby se zamysleli a posadili ceny niž tak budou mit vice zákazniku a trzby stejny jako ted v predrazenosti..akorad zapominaj ,ze je tu čtvrtej poskytovatel a je o polovinu levnejsi ...:)))

  3. Marku, v tom případě se podívej na tarify do Rakouska. Rakušáků je jen 8 miliónů a ceny jsou ještě lepší. Nějak ta tvoje úvaha nefunguje.