T-Mobile: zdražení o 43%

5. března 2013
V době, kdy celá Evropa zlevňuje, český T-Mobile drasticky zdražil své paušály o neuvěřitelných 43% !!! Přitom T-Mobile bude dozajista tvrdit, že nic nezdražil. Jedná se totiž o novou boudu na zákazníky, kterou již předvedl O2 a teď i T-Mobile. U tarifů stále vedou roky staré ceny a na ně vyhlášená akce prostě jen skončila. Ve skutečnosti se však jedná o zdražení. Nelíbí?


Na obdobnou praktiku O2 upozornil na konci loňského roku spotřebitelský časopis dTest ve zprávě: Zvýhodněné volání podle O2? Až o 46 % vyšší cena!. Prakticky totéž teď předvedl i T-Mobile. Je zřejmé, že oligopolisté jednají ve shodě.
Štítky: , ,
  1. Anonymní

    Není to zdražení.Vyšší ceny jsou standardní ceny tarifů a ceny nyžší jsou ceny v promo akci. Stačí se podívat na obchodní podmínky tarifů a ceník služeb společnosti T-Mobile

  2. Anonymní

    Přesně tak, chce to nejdřív přemýšlet! Název S Námi 390 apod. logicky značí i cenu....nižší ceny jsou po slevě :)

  3. A už je to tady. Zdravíme markeťáky z T-Mobile :-) Přesně jak jsme předpokládali, T-Mobile bude tvrdit, že to není zdražení...

    Ve skutečnosti je to ale jen nový trik, jak zakrývat zdražení.

  4. taky zdravím markeťáky z T-mobile :) už to nemohlo být průhlednější... :D

  5. Anonymní

    LOL, že jsou operátoři svině už jsem si za ty léta zvykl.

    Ale pořád mě fascinují markeťáci těchto firem - to člověk musí být v podstatě lidská svině, aby takovou práci mohl dělat = lhát lidem do očí od rána do večera a tvrdit jim, že to co vidí není zdražování, ale naopak zlevňování... fakt hnus.

  6. Anonymní

    Tak, kdyz TM nazval zdrazenim ukonceni akce u internetovych balicku O2, tak logicky, kdyz budeme aplikovat na tohle tak to taky je zdrazeni a to dle logiky i TM.