Oligopol opět v jednom šiku

13. dubna 2013
Poučení z krizového vývoje zloperátorů ve Francii zafungovalo dokonale. Ve čtvrtek O2 představil nové neomezené tarify, v pátek ho za enormního vypětí sil, bez reklamy a se spoustou chyb následoval Vodafone. Dnes se přidal zoufale nepřipravený T-Mobile.

Fraška v přímém přenosu
T-Mobile se nezmohl ani na uslintanou reakci ála Vodafone. Žádná tisková zpráva na webu T-Mobile, žádná narychlo spuštěná stránka s neomezenými tarify, žádná možnost objednat si nový tarif na webu. Jediné, co je v tomto okamžiku oficiálně k dispozici je tento obrázek na titulní straně webu:


Ten jsme jim ale mohli spíchnout za 5 minut už ve čtvrtek :-) A za lidovku, za rok neomezeného volání :-)


A protože tisková zpráva není veřejně dostupná, musíme se spokojit s informacemi, které publikovala mobilmania.cz. Nejvyšší tarif zcela kopíruje nabídku O2 Free CZ. Prostřední se 220 min, 100 SMS a 0,3 GB za 472 Kč je už ale podstatně výhodnější než obdobný tarif O2. Také nejmenší tarif má 56 min, 30 SMS a 0,02 GB dat za 273 Kč a i on je tak podstatně výhodnější než obdobná nabídka O2. Informace prosím berte jako neověřené, Martina Kemrová je patrně na dovolené a tak se T-Mobile nezmohl ani na publikování tiskové zprávy...

Doplněno: našla se i kratičká tisková zpráva, byť ne na titulce t-press.cz, a v ní informace, že oba menší tarify jsou s voláním do vlastní sítě pouze od 19-7 hodin. Ve špičce by kvalitně připravená síť T-Mobile nápor neomezeně volajících nemusela unést. :-)



A teď pecka: protože T-Mobile nestíhá, budeš si pro tarif muset na prodejnu. Tam bude max. rukou naškrábaný nápis na mazací tabuli. Prostě dokonalé. :-)

Přesto MM cituje:
Tarifní zvýhodnění jsme připravovali již delší dobu v reakci na přání našich zákazníků a jsme přesvědčeni, že přinášíme nabídku nejlépe pokrývající jejich potřeby. Například zákazníkům v nižších tarifech přinášíme mnohem více volných minut a SMS do všech sítí. Převádíme také nevyčerpané jednotky do příštího období.

Buď se jedná o část SMS Martiny Kemrové nebo v tiskovém oddělení T-Mobile pracuje jí podobných géniů víc. :-) Nikdo nepochybuje, že nové tarify v T-Mobile už dlouho připravovali, ostatně jejich představení bez tiskové konference, bez změny webu a v sobotu jasně připravenost T-Mobile jasně dokazují.

Všechny naše příznivce ale musí potěšit oficiální potvrzení T-Mobile, že naše akce Řekni si T-Mobile o férovou cenu, padla na tak úrodnou půdu a byla vyslyšena. Za všechny účastníky akce, kteří vyjádřili své přání, T-Mobile děkujeme... Aspoň jste byli připraveni. Nebo ne? :-)
Štítky:
  1. Není ta tiskovka náhodou tady? http://t-press.cz/novinky/2013/82/

  2. Kobi, doplněno. Ale na titulce t-press.cz to není. Proč asi?

  3. Vedením marketingové komunikace pověřen Jan Stanko

    Jan Stanko stane od 1. dubna 2013 v čele marketingové komunikace T-Mobile.

    Jaka pak Martina Kemrova? :)

  4. Lukáši, to je novinka! Ta Martina Kemrová, co tě vítá na fotce na titulní straně t-press.cz a co je podepsaná pod textem hned vedle obrázku. Teď to vypadá, že Martina byla jediný člověk v T-Mobile, který dokázal změnit titulní stránku t-press.cz :-)

  5. "Také nejmenší tarif má 56 min, 30 SMS a 0,02 GB dat za 273 Kč a i on je tak podstatně výhodnější než obdobná nabídka O2."

    0,02 GB je 20 MB je to překlep, nebo je to tak správně. Tak či tak je to tragicky málo.

  6. Maximální délka volání zdarma je z technických důvodů 10 000 minut měsíčně, poté je spojení účtováno sazbou 3,03 Kč/min. s DPH. Maximální počet SMS je 10 000 měsíčně, poté je SMS účtována sazbou 2,90 Kč/min. s DPH. V mezinárodních hovorech se řídí tarifní třídou III. Ceny jsou včetně DPH

    :D kecy pod čarou

  7. Anonymní

    Myslím, že si pletete pracovní pozice. Tiskový mluvčí obvykle nevede marketingovou komunikaci :-)

  8. Anonymní, to se plete snadno, když stránka t-press.cz nemá v kontaktech ani nikde jinde seznam lidí s jejich funkcemi. Vycházet pak můžeme jen z toho, co je občas vidění v televizi nebo citováno na zpravodajských serverech. A tam Martina Kemrová často vystupuje jako tisková mluvčí T-Mobile...

    Možná by nebylo na škodu, kdyby si v tom tiskové oddělení udělalo trochu pořádek. Brzy jich tam bude polovina a o to to budou mít snažší.

  9. Vše je jinak...

    http://extramobilne.cnews.cz/o2-nas-opilo-rohlikem-britove-maji-stejny-tarif-o-tretinu-levneji

  10. Anonymní

    Odkaz na t-press.cz je a byl určitě i včera. Nachází se v pravém sloupci v boxíku "Novinky".

  11. Anonymní, odkaz v boxíku vpravo nezpochybňujeme. Ostatně ta skvělá zpráva o tom, že T-Mobile jako první zavádí nákup kreditů do her je dozajista mnohem důležitější než nějaké neomezené tarify, které od T-Mobile prakticky nikdo nechce. :-)