S humorem jde všechno líp

15. dubna 2013
Reakce na nové neomezené tarify jsou různé. Terčem posměchu se však brzy staly především reakce nepřipravených Vodafone a T-Mobile. A operátoři si za to můžou sami, rozesmály už jejich reakce na dotaz mobilmania.cz.

Alžběta Houzarová, Vodafone:
Stejně jako Vodafone v mnoha jiných zemích, i my uvedeme na trh neomezené tarify. Našim firemním i nefiremním zákazníkům je přineseme na konci května. Nabídka bude mimo jiné obsahovat tarif s neomezeným voláním a neomezenými SMS do všech sítí, společně se 600MB datovým tarifem bez dotovaného telefonu za cenu nižší než 700 Kč. Navíc stále budeme našim zákazníkům přinášet dotované přístroje a to v ceně již od jedné koruny. Další dobré zprávy pro zákazníky přineseme během května.

Martina Kemrová, T-Mobile:
T-Mobile nabízí tarify S Námi se stejnou logikou – tedy kombinací neomezeného volání do vlastní, resp. všech sítí již více než rok. Jak už jsme uvedli, o dalším zvýhodnění cen neomezených tarifů jsme již delší dobu uvažovali a během několika dnů oznámíme konkrétní podobu nejvyššího tarifu, který bude minimálně srovnatelný s nabídkou konkurence. Zároveň chystáme v dohledné době uvedení splátkového prodeje telefonů.

Jak moc jim tyto reakce lidé věřili se můžeš přesvědčit v diskuzi pod články.

A objevily se první reakce na Facebooku:





Patrně nejpovedenější parodie na připravenost Vodafone i T-Mobile se povedla autorovi Toje Sranda originálním otitulkováním scény z filmu Der Untergang (Pád Třetí říše).

Všichni co si ty tarify už koupili vypadnou ven...



Se svou troškou do mlýna přispěli i sami operátoři v reportáži televize Nova. Sleduj v čase od 3:38.



A cenu Martiny Kemrové za nejhloupější zdůvodnění roku získává: Hany Farghali! 
Gratulujeme!
  1. Anonymní

    Co má znamenat ta poslední věta? Já to vidím docela naopak a nejdebilnější vysvětlení mi příjde od tiskového mluvčího T-Mobilu...

  2. Tiskový mluvčí T-mobilu to vysvětlil jako reakci na trh, což je pravda. Tiskový mluvčí O2 prostě jen lhal. Provozní náklady na volání jsou poslední 3-4 roky stále stejné. Mně přijde krásná i reakce Vodafonu - jistě že je to jejich plán. Všude jinde už to nasadili, tak to u nás jen připravili pro případ, že se trh změní. Právě se trh změnil, tak drželi vysoké ceny dokud to jen šlo...

  3. Anonymní

    Pro mr. Kopč(š)ema bych doporučil si nastudovat vývoj terminačních poplatků za posledních 10 let a hlavně zmiňované poslední 4 roky. Případně možná první zdat tento pojem do googlu. Přestane snad potom ze sebe dělat na netu vola.